Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η ADR ENERGY SYSTEM σας δινει τη δυνατοτητα να κερδίσετε, αφορολόγητο εισόδημα για 25 χρόνια...


A.D.R. ENERGY SYSTEM 

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ & ΑΙΟΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ .

ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ & ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

A.D.R. ENERGY  SYSTEM
Τα «Πράσινα» Δάνεια έχουν ως στόχο τη βελτίωση των κτιρίων και την εγκατάσταση ενεργειακών συστημάτων, τα οποία συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας ή στην παραγωγή ενέργειας.


Οι περισσότερες τράπεζες έχουν ευνοικούς όρους και πολύ χαμηλό επιτόκιο.

Αναλυτικά, οι τράπεζες  στοχεύουν να χορηγήσουν τα  «πράσινα δάνεια» σε χιλιάδες  νοικοκυριά,  για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων στις στέγες ή τις ταράτσες των σπιτιών.
Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες,  θα μπορούν να παράγουν ενέργεια,  και θα έχουν τη δυνατότητα να την μεταπωλούν στη ΔΕΗ, σε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή, γεγονός που μπορεί να τους αποφέρει ετήσιο εισόδημα από  7,000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έσοδο,  αφού υπερκαλύψει την ετήσια αποπληρωμή του δανείου και τους ετήσιους λογαριασμούς κατανάλωσης της ΔΕΗ, αποφέρει σε κάθε νοικοκυριό ένα σημαντικό αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα για 25 χρόνια.

Το εν λόγω δάνειο,  χορηγείται είτε με προσημείωση ακινήτου, είτε με εκχώρηση της σύμβασης που υπογράφει ο κάτοχος του Φωτοβολταικού Συστήματος,  με τη ΔΕΗ.

Το «πράσινο» δάνειο, απευθύνεται σε εκείνους,  που έχουν μια ταράτσα ή στέγη από 50 έως 150 τετραγωνικά μέτρα, προκειμένου να εγκαταστήσουν φωτοβολταικά στις στέγες.

Ο καταναλωτής μπορεί να κερδίσει μέχρι και 5,000 ευρώ το χρόνο,  πουλώντας το παραγόμενο ρεύμα στη ΔΕΗ.

Η μόνη προϋπόθεση του προγράμματος είναι ο ενδιαφερόμενος να διαθέτει μία ταράτσα ή στέγη και να καταθέσει αίτηση στο αρμόδιο τμήμα.

Η Τράπεζα  αναλαμβάνει τα πάντα,  από τη δανειοδότηση, τη μελέτη και το σχεδιασμό της τεχνικής λύσης,  μέχρι και τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου